FSS i korthet.
Fyrstads Säkerhetsservice AB är idag ledande inom bevakning/säkerhet som riktar sig mot handel och företag i Uddevalla och Trollhättan. Företaget startades i Uddevalla/Trollhättan i början av 2000 talet, där av namnet.
Idag har företaget ett 50 tal anställda. Vår spetskompetens består i att vår personal är handplockad, vilket innebär att när vi anställer personal kontrollerar vi att den sökande har stor kunskap och kännedom om vad säkerhet och bevakning innebär.

Personalen -Vår största tillgång.
Utbildningsnivån är mycket hög där flera i personalen är instruktörer inom olika områden som har anknytning till bevakning och säkerhet. Vår personal som kör ronderande bevakning har någon slags Hantverkarutbildning eller erfarenhet i botten, så som snickare, fastighetsskötare, elektriker mm.

FSS tanke och mål till kund.
FSS är det lokala bevakningsföretaget i V-Götaland som är enkelt att få tag på.
Kunden ringer ett telefon nummer och får omgående svar eller åtgärd.
Kunden skall inte behöva bli kopplat land och rike runt till olika
centraler utan den personal som svarar ifrån FSS AB är såpass
utbildad samt lokalt förankrad att denne hjälper kunden direkt.

Alla som arbetar hos oss skall känna till de arbetsmetoder och normer som vi arbetar efter. Då våra största kunder idag är hela köpcentra och mycket stora varuhus är uppdraget/arbetsuppgifterna mycketannorlunda mot förr. Kunderna idag vill ha lite mer än bara specifika väktartjänster. De efterfrågar ofta enservice tjänst där de kan lägga över mycket av deras ordinarie drift på väktarna samt att de då även har utbildad säkerhetspersonal på plats om något skulle inträffa.

Referenser / Kunder
I dagsläget har vi ansvaret för
bevakningen av ett stort antal butiker,
varuhus samt flera köpcentra.

• Torp Köpcenter Uddevalla
• Uddevalla City
• Överby Köpcenter Trollhättan
• Nordby Shoppingcenter Strömstad


LOKALT FÖRANKRAT BEVAKNINGSFÖRETAG.
HÖG OCH EFFEKTIV SERVICE MOT KUND.
RÄTT MAN PÅ RÄTT PLATS.